facebook
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Főoldal Információ
Információ
Információk - Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)


A vásárlás menete - rendelés:

A webáruház termékeinek megtekintéséhez, valamint megvásárlásához regisztráció nem szükséges. A kiválasztott termék adatai mellett található „Megredelem” gombra kattintva azonnal leadhat a megrendelés. Érvényes megrendelést kizárólag rendelési formulában kért adatok pontos megadásával lehet kezdeményezni. Az adatok kitöltését követően a rendszer lehetővé teszi a kiválasztott termék megrendelését („Rendelés elküldése”) illetve esetlegesen további termék kiválasztását „Vásárlás folytatása”). Sikeres megrendelést a rendszer „Sikeres webáruház rendelés” szöveggel jelzi, majd a rendelés során megadott e-mail címre elküldi a rendelés adatait.
A rendelés rögzítését követően, rendelés beérkezésének napján vagy legkésőbb az azt követő első munkanapon a webáruház e-mail útján elküldi a megrendelés visszaigazolását, vagy a megadott telefonszámon felkeresi Önt.
Amennyiben a visszaigazolás vagy megkeresés nem történne meg a fent jelzett időn belül, akkor a Vásárlónak lehetősége van webáruház ügyfélszolgálatán felvilágosítást kérnie az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre küldött levél útján vagy telefonon munkanapokon délelőtt 10.00 és délután 17.00 közöt 06-30-943-2139es telefonszámon.

Fizetési mód:

Átvételkor (utánvét a futárnak, vagy a postásnak fizetendő) A megrendelt árucikk, valamint a kiszállítás díja csomagküldő szolgáltatás igénybevétele esetén az árucikk kiszállításakor, egészen pontosan az átvételkor kerül megfizetésre készpénzben a futárnak átadva , átvételi elismervény kézhezvétele, illetve a csomag átadásával egy időben.
Előre utalással: A megrendelt árucikk, valamint a hozzá tartozó csomagküldési költség banki előre utalással is kiegyenlíthető. Ilyen esetben az utalás a megrendelés visszaigazolás megérkezését követően indítható. A megrendelés visszaigazolás tartalmazza az összes adatot és információt, mely az utalás teljesítéséhez szükséges. Az utalás megjegyzés részében a megrendelés visszaigazolás számát fel kell tüntetni. A megrendelt árucikk kiszállításáról a webáruház csak és kizárólag a teljes vételár és a csomagküldési költség együttes megfizetését követően intézkedik. A megrendeléshez tartozó teljes pénzügyi rendezés alatt a webáruház a visszaigazolásban megadott számlaszámra (visszaigazolási számmal ellátott) megérkezett és jóváírt teljes összeget érti (vételár +csomagküldési költség).

Szállítási feltételek:

A www.orawebaruhaz.com weboldalon megtalálható árucikkek szállítási határideje – ha a Vásárló házhozszállítást kér – általában 2-5 munkanap. A szállítási határidő alatt az oldal üzemeltetője kiszállítja Vásárlónak az általa megrendelt és raktárkészletén lévő árucikket (árucikkeket), vagy azt (azokat) postára adja.
Az árucikkre vonatkozó kárfelelősség és kockázat az ügyfélre akkor száll át, amikor a www.orawebaruhaz.com weboldalon megrendelt terméket átvette. Az Eladó a szerződés teljesítésekor, azaz a termék ügyfél általi átvételekor adja át a Vevő részére a részletes számlát és a Jótállási jegyet.
A szállítási költség az egész ország területére 800 Ft. A csomagolás díjmentes!
Javasolt, hogy jótállási időn belüli meghibásodás esetén az ügyfél közvetlenül a jótállási jegyben szereplő szervizben vegye fel a kapcsolatot és nem közvetlen a webáruházzal.

Átvétel:

A terméket a megadott címre szállítjuk. Az ügyfél a szállítónak átvételkor az árucikk ára, és az egyéb költségeket megtéríti, majd ezt követően átveszi az árucikket. Ügyfélnek átvételkor tudomást kell szereznie arról, hogy az általa megrendelt árucikket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított árucikk (árucikkek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Maradéktalan teljesítés esetén az átvételt az ügyfél aláírásával köteles elismerni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat a webáruháznak nem áll módjában elfogadni. Amennyiben a rendelés átvételekor a csomagon (dobozokon) sérülést talál, úgy a szállító cég átvételi dokumentumán (szállítólevél) a sérülést fel kell tüntetni, illetve jegyzőkönyvet kell felvetetni. Abban az esetben, ha ez nem történik meg, a szállítmány kibontása után talált sérült árucikkekre vonatkozó reklamációját a webáruház nem fogadja el. Esetleges kifogását az ügyfélnek 3 napon belül jeleznie kell a webáruház felé. Ha az ügyfél az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított árucikket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás díja is az ügyfelet terheli.

A www.orawebaruhaz.com webáruház oldalán megjelenő árucikkek a készlet erejéig vásárolhatók meg, illetve állnak az ügyfelek rendelkezésére! A nem teljesíthető rendelésről az ügyfél a megrendelés beérkezését követően még aznap vagy legkésőbb a következő munkanapon külön értesítést kap. Ha a felhasználó által megrendelt árucikk nincs a webáruház készletén, és az a felhasználó számára megfelelő időpontig nem szállítható le úgy az ügyfélnek jogában áll a vásárlási szándékától elállni.

Termékinformációk:

A www.orawebaruhaz.com webáruház üzemeltetője kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a honlapon megjelenő fotók minősége magas színvonalú legyen. A minőség azonban nagymértékben függ a felhasználó által használt monitortól, illetve annak beállításaitól. Az ebből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
A termékek jellemzőit, a termékre vonatozó kép alatt található információkból tudhatja meg. A felsorolt információk, jellemzők kizárólag tájékoztató jellegűek! A mindenkori változtatás jogát fenntartjuk, az elírásokért, esetleges hibákért a webáruház üzemeltetője nem vállal!

Garancia:

A Vásárlót a 151/2003 (IX.22.) Kormányrendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben, valamint a Ptk 1959. évi IV. törvény 306-310 §, illetve a Ptk 248 §-aiban foglaltak illetik meg. A jótállás, a fogyasztó törvényeiből eredő jogait nem érinti és nem korlátozza.
A Vásárló semmiféle garanciális és javítási, beállítási költség jellegű igényt nem jelenthet be, amennyiben:
-    a hibát durva, gondatlan, nem rendeltetésszerű kezelés váltotta ki.
-    nem szakképviseletnél végzett javítás vagy beállítás okozta a hibát
-    a garanciajegy hiányos kitöltése esetén (nem szerepel az eladó neve, címe, óra típusa, vásárlás dátuma)
-    Átázás miatt történő meghibásodás a NEM vízálló órák esetében
-    a karcolás és kopás a mindennapi használatból adódik.
Vásárlót a jótállás érvényesítése érdekében minden esetben a jótállás keretébe tartozó szakszervizhez vagy az eladóhoz kell fordulnia. Ellenkező esetben a jótállás megszűnik. A Vásárló köteles a hiba észlelését követő legrövidebb időn belül kifogását közölni. A termék meghibásodása esetén a www.orawebaruhaz.com webáruház üzemeltetője a Ptk 306. § szerint jár el.
Javításra küldött óra szállítási költségei Vásárlót terhelik.


Elállási jog:

Jelen szerződés a 17/1999. (II.5.) (LINK:http://www.headsport.hu/a/17_1999.II.5_kormanyrendelet.pdf ) a távollévők között köttetett szerződésről” szóló kormányrendelet alapelvei szerint köttetett.
A feltüntetett árak HUF pénznemben értendők és 25 % ÁFA- t tartalmaznak.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Jelen szerződés a távollévők között köttetett szerződésről szóló 17/1999. (II.5.) korm. rendelet alapelvei szerint köttetett, továbbá informáljuk, hogy a feltüntetett árak Magyar forintban értendők, és a 25% Áfá-t tartalmazzák.

Megrendelő, következmény nélkül elállni az alábbi feltételekkel jogosult:
-    megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőző munkanapon lemondó szándéknyilatkozatát írásban, e-mail útján eljuttatja Üzemeltetőnek az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.
-    termék átvételét követő nyolc munkanapon belül Megrendelő a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ -ben foglaltak szerint
-    Megrendelő, az elállás jogával attól a naptól kezdve élhet, amikor az árut átvette. Üzemeltető az ügyfél által kifizetett összeget (vételár, szállítási- csomagolási költségek), legkésőbb a termék sértetlen, sérülésmentes, működőképes, hiánytalan csomagolású és tartalmú, eredeti használati utasítással és jótállási jeggyel rendelkező, viseletlen termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül köteles vásárló részére visszatéríteni.
-    A megrendelt termék illetve a csomagolás sérüléséből adódó költségek, a visszaszállítási díj Vásárlót terhelik.
-    Amennyiben a kiszállítás díjmentes volt, az ügyfélnek meg kell térítenie a kiszállítás díját, amit a www.orawebaruhaz.com webáruház üzemeltetője kedvezményként elengedett a házhozszállításkor.
Elállási jog gyakorlása esetén a terméket kérjük alábbi címre visszaküldeni, sérülést elkerülő csomagolásban!:
1095, Budapest, Boráros tér 7, Dunaház földszint óra-ékszer üzlet.

Adatvédelmi, adatkezelési szabályzat:

A www.orawebaruhaz.com webáruházban a vásárlás nem regisztrációhoz kötött, megrendelés teljesítése érdekében személyes adatok megadása szükséges. Személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet; A Felhasználó a megrendelés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a www.orawebaruhaz.com webáruház a megadott személyes adatokat a jelen szabályzatban meghatározott módon kezelje. A kezelés alatt az üzemeltető az adatok összegyűjtését, rendszerezését és tárolását érti. Azokat semmilyen körülmények között nem módosítja, és nem hozza nyilvánosságra. A www.orawebaruhaz.com, mint a megrendelők adatainak felelős kezelője, mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendelkezésére bocsátott adatok kezelésénél, annak minden fázisában megfeleljen a jogszabályoknak. A személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös gondot fordít az 1992. évi LXIII.Tv. Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. A www.orawebaruhaz.com üzemeltetője számára kiemelt fontosságú a rendelkezésére bocsátott személyes adatok védelme. Ennek megfelelően a www.orawebaruhaz.com elkötelezi magát, hogy a Vásárlók adatait a mindenkori hatályos jogszabályi előírásokat betartva kezeli, és ez által hozzájárul a biztonságos internetes vásárlás lehetőségének megteremtéséhez. A megrendelések teljesítéséhez szükséges, alvállalkozók részére történő adatszolgáltatást leszámítva, a www.orawebaruhaz.com az általa kezelt adatokat harmadik félnek nem adja át. Az alvállalkozók a www.orawebaruhaz.com által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni. Az adatvédelmi törvény (1995. évi CXIX. Tv.) értelmében tájékoztatjuk, hogy személyes adatait a www.orawebaruhaz.com csak a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükséges tevékenységéhez és saját direkt marketing céljára használja fel. A www.orawebaruhaz.com  üzemeltetője kijelenti, hogy a Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. A Felhasználói adatokba kizárólag a www.orawebaruhaz.com üzemeltetőjének erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) az üzemeltető harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a webáruházban történő vásárlás teljesítéséhez szállító partnerei számára átadja. A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén. Bíróság, az ügyész és a nyomozó hatóság tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkeresheti az www.orawebaruhaz.com üzemeltetőjét (Be. 71. §). Ez esetben a www.orawebaruhaz.com üzemeltetője a hatóságok részére - amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte - személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges. Felhasználó bármikor kérheti a rá vonatkozó személyes adatok törlését. Az erre irányuló igényét az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre e-mail küldésével, vagy a leiratkozás hírlevélről automatikus rendszer használatával teheti meg. Az adatok az e-mail beérkezését követő munkanapon törlésre kerülnek. Amennyiben a Felhasználó kérése ellenére nem kerülnek törlésre a személyes adatok, úgy joga van a Felhasználónak bírósághoz fordulni.
Az www.orawebaruhaz.com üzemeltetője egyben tájékoztatja Felhasználóit, hogy az ún. Cookie-technológia használatával lekövetheti az utat, amelyen keresztül a Felhasználó a weboldalhoz eljutott annak érdekében, hogy a weboldalon folyó felhasználói tevékenységet figyelemmel kísérje. Ezen technológia alkalmazása során semmiféle adat nem kerül tárolásra, felhasználásra, vagy továbbításra az egyéni felhasználókról.

Szerzői jogok és egyéb rendelkezések:

A www.orawebaruhaz.com weboldalon található tartalom teljes egészében az oldal üzemeltetőjének tulajdonát képezi. Azok felhasználása TILOS! Az oldal tartalmát részben vagy egészben, bármely formában kizárólag a www.orawebaruhaz.com oldal üzemeltetőjének írásos engedélyével lehet felhasználni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni vagy átruházni.
A www.orawebaruhaz.com oldal üzemeltetője tiszteletben tartja a szerzői jogokat, szellemi termékeket, tudatosan nem sérti az erre vonatkozó jogszabályokat. Amennyiben ennek ellenkezőjét tapasztalná, kérjük értesítsen bennünket, hogy a fennálló jogsértést mihamarabb megszűntethessük.
A www.orawebaruhaz.com oldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a vásárlás feltételeit, üzletszabályzatát, árait bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, az oldalon bárminemű változtatást végezzen. A változtatások, azok, az oldalon történő közzétételével egyidejűleg lépnek életben.
A www.orawebaruhaz.com minden tőle elvárhatót megtesz a folyamatos és hibamentes működés érdekében, de az esetlegesen az oldal működése okozta hibákért, adatvesztésekért felelősséget nem vállal. Üzemeltetőt nem terheli felelősség: - közreműködő szoftver nem megfelelő működése miatt felmerülő problémákért, -program okozta technikai hibák okozta események következményeiért, -papír-vagy elektronikus formában érkezett levél adatvesztése miatt, - az internetes hálózatokban előfordulható bármely hiba miatt, ami megakadályozhatja a webáruház akadálytalan működését, a kapcsolatfelvételt és a vásárlást, -nem vonható felelősségre vis maior esetén vagy bármilyen olyan dologgal kapcsolatos eseményért, ami nem az irányítása alatt áll, s amire közvetlen ráhatása nincs
Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv és a Távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet idevonatkozó rendelkezései irányadóak.

Kiskorú felhasználó:

A www.orawebaruhaz.com weboldalt kiskorú felhasználó, kizárólag szülői vagy nagykorú felügyelet mellett használhatják. A kiskorú felhasználó felhasználói tevékenységéért törvényes képviselője vállal teljes felelősséget. Oldalunknak nem célja a kiskorúak felé történő értékesítés és a kiskorúaktól történő információgyűjtés.
Kiskorú látogatók részére ajánlott, hogy a www.orawebaruhaz.com weboldalt csak szülői, vagy nagykorú felügyelet mellett használják!.

Kihez fordulhat, ha kérdése, problémája van?

A www.orawebaruhaz.com webáruház felhasználása során felmerülő kérdéseivel észrevételeivel, problémáival forduljon bizalommal a www.orawebaruhaz.com munkatársaihoz. Elérhetőségeink:
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
telefon : 06-30-943-2139
3 190 Ft Casio - 3 031 Ft
4 290 Ft Casio - 4 076 Ft
KARÓRÁK CSAK 2490 FT-ÉRT - 500 Ft
4 490 Ft Casio - 4 266 Ft
3 590 Ft Casio - 3 411 Ft
4 290 Ft Casio - 4 076 Ft

Az oldal 0.2437 másodperc alatt készült el.